Despre noi

DESPRE NOI

Perinița band este elementul care va duce evenimentul dumneavoastră la următorul nivel. Atuul nostru este faptul că suntem o trupă complexă, incluzând în repertoriul nostru diverse genuri muzicale, de la muzică populară autentică la muzică din perioada interbelică, Rock ‘n’ Roll, muzică pop contemporană, muzică balcanică și lista poate continua pentru că nu există limite când vorbim de muzică. Mizăm pe interacțiune și entertainment, în prestațiile noastre simțindu-se întotdeuana bucuria de a cânta și energia pozitivă, creând împreună cu publicul o experiență WOW.

Două caracteristici importante sunt pasiunea pentru muzică și profesionalismul. Alegem cu grijă programele muzicale studiindu-le și pregătindu-le până la cele mai mici detalii și în același timp suntem atenți la cerințele și nevoile dumneavoastră, oferindu-va o ofertă personalizata și servicii adiționale care să vă ofere un eveniment memorabil, plin de rafinament și bineînțeles cu un strop de magie, experiența noastră îndelungată din domeniul artistic spunându-și cuvântul

COMPONENTA PERINITA BAND

JANINA SABĂU – solistă
Născută și crescută în Gura Humorului, Janina, unul din fondatorii trupei Perinița, ne transpune în extraordinara lume a Bucovinei, într-un spectacol plin de energie, foarte apreciat, în care horele și bătutele vor fi în floare și veți dansa până vă veți „rupe papucii”, cum zice ea…
Este un artist versatil având experiență îndelungată în domeniu, cântând alături de trupe și artiști consacrați, diverse stiluri muzicale.

 

CAMELIA CONSTANTIN – solistă
Studiind încă de la 7 ani pianul, continuând cu lecții de canto, actorie și coregrafie, Camelia creează momente inedite, interactive și pline de energie, dar și pline de emoție și sensibilitate.
Mereu veselă transmite energie pozitivă în jurul ei, distrându-se cot la cot cu invitații, întreținând o atmosferă incendiară.

COSTYN MITIȚESCU – solist
Costyn, cu o experiență vastă pe scenă, este un artist distins, fiind un veritabil showman, având o voce inegalabilă, versatilă și calități extraordinare de MC.
Este pasionat de teatru, activând în anumite proiecte din această sferă și un muzician plin de surprize, cântând la instrumente precum chitara, bouzoukia și percuție.

VIOREL BĂRBULESCU – clape
Viorel este celălalt fondator al trupei, în același timp un artist, pianist, compozitor, orchestrator și producător muzical de excepție, lucrând în industria artistică de la vârsta de 12 de ani.
Cu talentul, munca, experiența, profesionalismul și atenția la detalii pune în scenă reprezentații artistice cu adevărat deosebite.

MARCEL STAN– saxofon
Studiile sale muzicale au început din perioada copilăriei , continuând la maturitate cu pregatirea în cadrul Școlii Militare la saxofon și clarinet, fiind completate de cursuri de Jazz, dobândind o tehnică muzicală foarte bună și un simț artistic deosebit, pasiunea sa pentru muzică transmițându-se negreșit prin intermediul minunatului instrument – saxofonul.

CODRUT MICICOI – vioară

Codrut este un împătimit al muzicii, cu o experiență de peste 20 de ani în domeniu. Prima sa dragoste este vioara pe care a studiat-o din copilărie și la care cântă din tot sufletul, asta simțindu-se la fiecare moment artistic pe care îl realizează fiind mereu gata de distracție și transmițând o energie pozitivă molipsitoare.

SIMION NICOLAE – acordeon
Având o atitudine haioasa și un talent muzical deosebit, Laur(ca  asa ii spunem noi )ne oferă spectacole remarcabile, vedeta fiind acordeonul. Întodeauna ne surprinde cu idei noi, cu farmecul său aparte, transmițând prin intermediul instrumentului multă energie ce te ridică de pe scaun instant.

FLORENTIN BĂRBULESCU – sunet și lumini
Florentin este cel din spatele butoanelor care care ne pune la dispoziție sonorizarea perfectă și elemente vizuale pentru ca evenimentul să fie cât mai reușit din punct de vedere ambiental. Având experiență în producție muzicală și interpretare (vocală și instrumentală) îi conferă un plus, datorită calităților tehnice și a simțului artistic dobândit.

CE VA OFERIM

În funcție de tipul evenimentului dorit, noi suntem pregătiți îl facem de neuitat, mzica live fiind nelipsită.
Dacă sărbătoriți un eveniment important: nuntă, botez, aniversare spre exemplu, vă promitem o seară incendiară în care toată lumea se va distra și atmosfera va fi la cote maxime. Repertoriul nostru este foarte variat pentru a fi pe placul tuturor și momentele artistice sunt pline de energie, spontaneitate și interacțiune cu publicul, soliștii noștri întreținând atmosfera și ringul de dans plin. De asemenea, la cerere se vor prezenta/ acompania muzical toate etapele și tradițiile specifice unui asemenea eveniment (aruncarea buchetului, luarea voalului, hora miresei etc.).
În cazul unei petreceri corporate, vă punem la dispoziție mai multe variante, în funcție de cerințele dumneavoastră, susținând programe artistice ambientale, de dans/petrecere sau cu o anumită tematică (sărbători – petreceri de Craciun, Anul Nou, evenimente cu tematică dintr-o anumită perioadă/regiune etc).
Pentru un spectacol vă putem oferi programe artistice conform nevoilor și dorințelor dumneavoastră.
Alături de momentele artistice, vă oferim servicii de sonorizare cu echipament de ultimă generație și schelă de lumini, fum greu, cu tehnician propriu care va avea grijă ca spectacolul auditiv și vizual să fie ireproșabile și atmosfera perfectă.
De asemenea, vă punem la dispoziție servicii de foto-video de înaltă calitate care vor imprima aminitirile dumneavoastră într-un mod deosebit.

 

MOMENTE ARTISTICE

Momentele artistice realizate de noi vă vor transpune într-o atmosferă specifică prin intermediul repertoriului variat, al costumelor, diverselor instrumente,  jocuri de lumini, efecte speciale și interpretare ireproșabilă, plină de spontaneitate, teatralitate și interactivitatea cu publicul a artiștilor și instrumentiștilor.

MUZICĂ POPULARĂ – programe dinamice cu cele mai apreciate melodii și muzică autentică din toate zonele tarii.

MUZICĂ UȘOARĂ – program muzical ritmat având combinații interesante de genuri și stiluri cu diferite instrumente, coregrafie, care se va desfășura interactiv împreună cu invitații, și teatralitate.

MUZICĂ DIN PERIOADA INTERBELICĂ – un adevărat spectacol pentru ochi și urechi, ce ne va transpune în acele vremuri de poveste, prin intermediul celor mai consacrate piese.

MUZICĂ GRECEASCĂ & MACHEDONEASCĂ – program dansant, interactiv și viguros pe cele mai iubite ritmuri, alături de minunata bouzoukie.

GIPSY MUSIC –  moment artistic relizat pe baza unui gen muzical iubit de toată lumea și a cărui rimt și muzicalitate te scoate negreșit la dans.

 

YouTube
Instagram
WhatsApp
Tiktok